Woda ma być gazowana, czy niegazowana? To pytanie jest zapewne jednym z najczęstszych, które słyszy klient od kelnera podczas wybierania wody do picia, dlatego restauracja lub bar powinny być zaopatrzone w oba jej rodzaje. Jednak czy to oznacza, że koniecznie trzeba kupować dwa typy butelek z wodą i tym samym zmniejszać powierzchnię magazynu lub zaplecza? Nie, wystarczy wyposażyć kuchnię w prosty do obsługi syfon do wody sodowej.
Znajdziesz go na przykład na stronie goga-gastro.pl. Oprócz samego urządzenia dostępne są tam także naboje do najpopularniejszych na rynku modeli. Syfony pochodzą od różnych producentów, dlatego ich cena również jest zróżnicowana, jednak każdy klient powinien znaleźć taki, którego cena okaże się dla niego przystępna. Jeśli poszukujesz alternatywy dla zwykłej wody, to ta sodowa powinna być idealnym rozwiązaniem. Syfon sprawdzi się szczególnie w miejscach, które charakteryzują się wystrojem i potrawami nawiązującymi do czasów poprzedniego ustroju obowiązującego w Polsce.
Oceń firmę (0 z 0 głosów)